Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Diensten

Full service afgestemd op uw wensen

De diensten van Autobedrijf J. Muys & Zn.

Wie een auto aanschaft bij Autobedrijf J. Muys & Zn. kan rekenen op een uitgebreid aantal services. Van het financieren en verzekeren van uw nieuwe auto tot het onderhouden en wassen. Ook kunt u bij ons terecht voor het taxateren of verkopen van uw huidige auto.

 

Inkoop

Bij Autobedrijf J. Muys & Zn. zijn wij altijd op zoek naar aantrekkelijke en jong gebruikte auto’s. Ook wanneer u geen interesse heeft in het aankopen van een van onze auto’s, kunt u contact opnemen voor het verkopen of laten taxeren van uw eigen auto.

LEES MEER

Financiering

Voor zowel particulieren als ondernemers kan het interessant zijn om een auto te financieren. In plaats van het volledige bedrag te betalen, koopt u de auto op afbetaling.

LEES MEER

Verzekering

Er is niemand die uitkijkt naar een vervelende afhandeling bij schade, pech of andere onprettige omstandigheden. U wilt kunnen vertrouwen op een betrouwbare verzekeringspartner die u verder helpt en precies vertelt wat te doen.

LEES MEER

Wasplaats

Met verschillende milieuvriendelijke wasplaatsen wasboxen, welke 24/7 geopend zijn, maakt Autobedrijf J. Muys & Zn. het altijd in een schone auto rondrijden mogelijk. Onze wasplaatsen zijn van alle gemakken voorzien, u hoeft zelf niets meer mee te nemen. U parkeert de auto op de wasplaats, werpt geld of wasmunten in de automaat en kunt direct aan de slag.

LEES MEER

Tankstation

U kunt 24 uur per dag bij onze ruim opgezette TinQ pomp en profiteren van de scherpste tarieven. Bij TinQ handelt u zelf eenvoudig uw betaling af, gewoon direct aan de pomp met uw bank- of giropas.

LEES MEER

Afleverpakketten

Om de aflevering van uw occassion geheel af te stemmen op uw wensen maken wij gebruik van een drietal afleverpakketten. Zo kunt u zelf bepalen wat u wel en niet belangrijk vindt bij de aanschaf van uw auto.

LEES MEER
whatsapp
Morgen Internet – Zorgeloos Light website