Over ons

Over Autobedrijf J. Muys & Zn te Heteren

Al sinds 1955 is Autobedrijf J. Muys & Zn. het adres voor onderhoud en aanschaf van gebruikte auto's. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een totaalleverancier voor uw mobiliteit.

Wij zijn een familiebedrijf uit Heteren waar de klant centraal staat. U kunt bij ons terecht voor een betrouwbare occasion met NAP en BOVAG garantie, maar ook voor professioneel schadeherstel en onderhoud. Verder is ons bedrijf voorzien van een TinQ tankstation en moderne milieuvriendelijke wasplaatsen welke 24 uur per dag geopend zijn. Ons bedrijf is RDW en BOVAG erkend. Autobedrijf J. Muys & zn. is de betrouwbare partner voor alles rondom uw auto!

De gedrevenheid, deskundigheid en servicegerichtheid heeft Autobedrijf J. Muys & Zn. gemaakt tot wat het is, een succesvol bedrijf met een tevreden klantenkring. We blijven innoveren en investeren om u van dienst te kunnen zijn met de hoogste kwaliteit in dienstverlening, professionaliteit en de nieuwste trends en technieken. Komt u gerust eens langs, de koffie staat klaar!