Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ruitschade bij Autobedrijf J. Muys & Zn Heteren

Er is niets zo vervelend als ruitschade. Waar we met een botsing of andere schade zelf nog wel eens de schuldige kunnen zijn, is dat bij ruitschade vaak niet het geval. Een klein steentje dat opspringt door de voorganger kan al genoeg zijn voor een ster in de voorruit. Is repareren niet meer mogelijk? Dan kunnen wij ook de gehele ruit vervangen!

Ruit repareren
Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën zijn we in staat om de meeste (kleinere) ruitschades ter plekke te repareren. Wanneer het sterretje niet groter is dan een muntstuk van €2,- is deze vaak binnen enkele minuten te repareren.

Het is aan te raden snel te handelen wanneer u dergelijke schade constateert in de ruit. Door temperatuurverschillen, denk aan een koude ruit die te maken krijgt met warme temperaturen van de verwarming, kan het sterretje snel verder barsten. Wanneer deze van té grote omvang is, zit er niets anders op dan de complete ruit te vervangen.

  • home-page-banner-icon
    Schadeherstel
  • home-page-banner-icon2
    Onderhoud, reparatie en APK
  • home-page-banner-icon3
    In- en verkoop van jong gebruikte auto's
Content Image 1

Ruitschade

Ruit vervangen
Is de schade aan de ruit te groot voor reparatie? Dan zal er over worden gegaan op het vervangen van de volledige voorruit. Met een eigen schadeafdeling is Autobedrijf J. Muys en Zn. ook voor ruitvervanging dé partij in Zuid-Gelderland.

Een barst in de vooruit zorgt ervoor dat de ruit niet meer op volle sterkte is, dit komt uw eigen veiligheid niet ten goede. Handel daarom snel wanneer u schade aan uw voorruit constateert, zeker wanneer deze schade zich in uw gezichtsveld bevindt.

Verzekeringspartij
Neem vooraf altijd contact op met uw verzekeraar, in veel gevallen wordt ruitschade volledig gedekt door de verzekering.

Maak een werkplaatsafspraak voor ruitschade
Voor het verhelpen van schade aan uw voor-, achter- of zijruiten moet u bij Autobedrijf J. Muys en Zn. zijn. Met een eigen schadeafdeling, vakmensen en de juiste professionele apparatuur kunnen wij vrijwel iedere klus klaren.

Via onderstaand formulier maakt u gemakkelijk een afspraak voor het verhelpen van ruitschade.


Contactgegevens

Poort van midden
Gelderland Groen 1A
6666 LP Heteren

Telefoon: (026) 472 22 63
Mobiel: 06 - 21 87 39 52
Email: info@muysautos.nl
Openingstijden:

Showroom:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

's Avonds op afspraak

Werkplaats:
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur

Werkplaatsafspraak plannen?

whatsapp
Morgen Internet – Zorgeloos Light website