Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Schadeherstel bij Autobedrijf J. Muys & Zn Heteren

Voor het verhelpen van opgelopen schade vertrouwt u graag op een specialist. Autobedrijf J.Muys & Zn. kan de meest complexe schades herstellen zodat uw auto er weer als nieuw uit ziet.

Onze schadeafdeling is voorzien van een eigen spuitcabine, professionele apparatuur en vakmensen die weten wat zij doen. Ook nemen wij de schadetaxatie uit handen van verzekeringspartijen. Nadat alle schadeformulieren zijn toegestuurd, komt u naar Autobedrijf J. Muys en Zn. en taxeren wij de schade.

Nadat het schadebedrag is vastgesteld en de verzekeraar akkoord heeft gegeven voor herstel, gaan onze vakmensen aan de slag.

  • home-page-banner-icon
    Schadeherstel
  • home-page-banner-icon2
    Onderhoud, reparatie en APK
  • home-page-banner-icon3
    In- en verkoop van jong gebruikte auto's
Content Image 24

Schadeherstel

Leenauto
In de tussentijd kunt u gebruikmaken van leenauto’s welke zijn voorzien van alle benodigde luxe. Met een eigen navigatiesysteem en infotainmentsysteem komt u veilig op uw plaats van bestemming, zonder van anderen afhankelijk te moeten zijn.

Herstellen zonder spuitwerk
Vaak worden mensen wat huiverig wanneer zij het woord ‘spuitwerk’ horen, dit komt veelal door de kosten. Bij Autobedrijf J. Muys en Zn. werken we met speciale apparatuur die kleine deukjes kan herstellen zonder dat de lak wordt aangetast. Vaak al binnen enkele uren klaar en u bespaart op de kosten!

Maak een werkplaatsafspraak voor schadeherstel
Schade aan de auto laten herstellen? Van kleine krassen tot flinke schade na een aanrijding of ander vooral, wij staan voor u klaar! Via onderstaand formulier maakt u gemakkelijk online een afspraak voor het herstellen van de schade.


Contactgegevens

Poort van midden
Gelderland Groen 1A
6666 LP Heteren

Telefoon: (026) 472 22 63
Mobiel: 06 - 21 87 39 52
Email: info@muysautos.nl
Openingstijden:

Showroom:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

's Avonds op afspraak

Werkplaats:
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur

Werkplaatsafspraak plannen?

whatsapp
Morgen Internet – Zorgeloos Light website